Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
January 01 1970
Posted By EasyOffers Blog

Πριν αγοράσουμε ένα τηγάνι ελέγχουμε αν το είναι κατάλληλο για το είδος της εστίας μας (ηλεκτρική, κεραμική, γκαζιού, επαγωγική).Τα χερούλια πρέπει να είναι στιβαρά και ανθεκτικά στις υψηλές θερμοκρασίες. Οσο πιο βαρύς είναι ο πάτος τόσο πιο ανθεκτικό είναι το σκεύος στο σκέβρωμα.

Read More
January 01 1970
Posted By EasyOffers

Ένα από τα πράγματα που μας αρέσουν στο καλοκαίρι, είναι πως μας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξουμε ένα πολύχρωμο, ανθισμένο μπαλκόνι πολύ εύκολα. Eίναι πολύ πιο εύκολο να βρεις μεγάλη ποικιλία σε καλοκαιρινά λουλούδια και φυτά, παρά σε χειμωνιάτικα. Άρα, είναι και πιο εύκολο να φτιάξεις το ιδανικό καλοκαιρινό μπαλκόνι, ή κήπο, που θα θαυμάζεις εσύ και οι αγαπημένοι σου.

Read More
January 01 1970
Posted By EasyOffers

Η απολύμανση για ακάρεα έχει κερδίσει πρωταρχική θέση στις δουλειές του σπιτιού και όχι άδικα. Τα ακάρεα στο στρώμα είναι μία αόρατη απειλή για την ανθρώπινη υγεία και χρειάζεται αντιμετώπιση ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Read More
January 01 1970
Posted By EasyOffers

Ένας από τους σημαντικότερους και συνηθέστερους εχθρούς ενός σπιτιού, είναι η εμφάνιση υγρασίας και κατ’ επέκταση μούχλας. Το φαινόμενο αυτό συνεπάγεται με μια σειρά άλλων προβλημάτων, όπως βλάβες στα οικοδομικά υλικά του σπιτιού και πιθανή πρόκληση ασθενειών. Ίσως να έχεις παρατηρήσει ότι τα σημάδια μούχλας συνοδεύονται από μια χαρακτηριστική οσμή, η οποία ενδέχεται να περνά και απαρατήρητη ή να την έχεις συνηθίσει. Εμείς είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε τρόπους για το πώς φεύγει η μυρωδιά της μούχλας με εύκολους τρόπους.

Read More
January 01 1970
Posted By EasyOffers

Συχνά, πιστεύουμε ότι το εύγευστο φαγητό ή ρόφημα, είναι θέμα των υλικών και της εκτέλεσης αλλά ξεχνάμε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Αυτό των καθαρών σκευών! Καθημερινά διαπράττουμε… εγκλήματα στο καθάρισμα (ή την αμέλεια αυτού…) των οικιακών συσκευών, των πιάτων και των ποτηριών μας και έτσι η τελική γεύση που φθάνει στον ουρανίσκο μας δεν είναι αυτή που θα έπρεπε!

Read More
January 01 1970
Posted By EasyOffers

Ακόμη και αν τρως κρέας αρκετά συχνά, αυτή η μέρα έχει πάντοτε την τιμητική της! Όχι μόνο για το φαγητό αλλά κυρίως για το μάζεμα με τους φίλους, τα αγαπημένα σου πρόσωπα και την οικογένεια σου. Αποφάσισες να μεταφέρεις ολόκληρο το γλέντι σπίτι σου; Αγόρασες τα κρέατα, τα μαρίναρες, μαγείρεψες τα συνοδευτικά. Όλα καλά μέχρι εδώ. Έχεις σκεφτεί ότι πρέπει να καθαρίσεις εξονυχιστικά την ψησταριά; Ειδικά αν έχεις καιρό να τη χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να προσέξεις διπλά, μη τυχόν έχουν μείνει υπολείμματα βρωμιάς ή καμμένα λίπη.

Read More
January 01 1970
Posted By EasyOffers

Κάθε ρούχο αποτελείται από διαφορετικό ύφασμα, γι αυτό το λόγο πρέπει να πλένεται και στην ανάλογη θερμοκρασία που το προστατεύει από τη φθορά. Δεν είναι όμως δυνατόν να γνωρίζουμε πάντα σε ποιά θερμοκρασία πρέπει να πλύνουμε κάθε ρούχο. Προνόησαν όμως οι κατασκευαστές πλυντηρίου ρούχων για εμάς και γλιτώσαμε από τα ρούχα που καταστράφηκαν κατά την πλύση. Πλέον υπάρχουν τα προγράμματα πλυντηρίου ρούχων τα οποία έχουν ομαδοποιήσει τα ρούχα ανάλογα με τις ανάγκες τους και τα πλένουν στην ανάλογη θερμοκρασία. Θες να μάθεις ποια είναι τα κυριότερα;

Read More
January 01 1970
Posted By EasyOffers

Το λευκό ξύδι και το λεμόνι είναι μια ιδανική λύση στο καθάρισμα, για κάθε νοικοκυρά που θέλει να δει το σπίτι της να λάμπει. Φυσικά δεν μπορείς να καθαρίσεις με ξύδι όλες τις επιφάνειες του σπιτιού σου. Παρότι σε άλλα σημεία μπορεί να είναι ευεργετικό, υπάρχουν και ορισμένα υλικά, που μπορεί να καταστραφούν αν τα καθαρίσεις με ξύδι και λεμόνι.

Read More
January 01 1970
Posted By George Kaplanis

Ο φούρνος μικροκυμάτων είναι η σωτήρια λύση των σύγχρονων νοικοκυρών και φοιτητών. Σίγουρα έχεις αντικαταστήσει τον παραδοσιακό φούρνο με αυτόν για το ζέσταμα του φαγητού σου και όχι μόνο. Αποτελεί την πιο πρακτική λύση για γρήγορο ξεπάγωμα, για να ζεστάνεις το νερό για το τσάι σου ή να ετοιμάσεις ένα πρόχειρο φαγητό.

Θα έχεις παρατηρήσει όμως ότι ο σύμμαχός σου στο μαγείρεμα, λερώνει αρκετά εύκολα και συχνά χαλάει την γεύση από τα φαγητά σου. Οι βρωμιές και οι μυρωδιές που μαζεύονται αλλοιώνουν την ποιότητα του γεύματός σου αλλά είναι επιρρεπής και στην συγκέντρωση διάφορων βακτηρίων. Για τον λόγο αυτό πρέπει να αφιερώνεις λίγο χρόνο τουλάχιστον μία φορά τον μήνα για τον σωστό καθαρισμό του. Σου έχουμε ήδη γράψει για τον καθαρισμό του παραδοσιακού φούρνου και ήρθε η ώρα για τον φούρνο μικροκυμάτων. Εμείς σου προτείνουμε φυσικές οικονομικές λύσεις με προϊόντα που βρίσκονται στο σπίτι σου για έναν βαθύ καθαρισμό και απολύμανση!

Read More
January 01 1970
Posted By EasyOffers

Ένα πλυντήριο πιάτων είναι μία απαραίτητη προσθήκη σε οποιαδήποτε κουζίνα, καθώς είναι γνωστό ότι κάνει τη ζωή μας ευκολότερη και πιο ξεκούραστη. Φυσικά, όπως όλες οι οικιακές συσκευές, έτσι και ένα πλυντήριο πιάτων για να συνεχίσει να αποδίδει όπως πρέπει, αλλά και για να αντέξει στο πέρασμα του χρόνου, χρειάζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μία στοιχειώδη συντήρηση-καθαρισμό από τον χρήστη του.  

Στο άκουσμα βέβαια της λέξης «συντήρηση» μπορεί να νομίζετε ότι πρόκειται για μία δύσκολη και δαπανηρή διαδικασία.  Εάν, όμως, ακολουθήσετε τα 4 χρήσιμα tips που θα σας προτείνουμε, θα διαπιστώσετε και εσείς ότι πρόκειται για «παιχνιδάκι»…

Read More
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2