Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
January 01 1970
Posted By George Kaplanis

Για όσα νοικοκυριά έχουν επενδύσει σε πλυντήριο πιάτων, η συσκευή αυτή αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της κουζίνας, το οποίο δε θα ήθελαν να αποχωριστούν. Το πλυντήριο πιάτων είναι μια οικιακή συσκευή με τεράστια αξία, το οποίο μάς γλυτώνει από περιττό χάσιμο χρόνου. Επίσης, βοηθά να εξοικονομήσουμε νερό για το πλύσιμο πιάτων, αλλά μειώνει και τη σπατάλη απορρυπαντικού πιάτων. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά, αλλά ποιο είναι το καλύτερο πλυντήριο πιάτων και τι μάρκα πλυντήριο πιάτων να πάρω;

Σήμερα, στο εμπόριο υπάρχει μια τεράστια ποικιλία σε πλυντήρια πιάτων. Υπάρχουν πλυντήρια για εργένηδες και μεγάλες οικογένειες, όπως και πλυντήρια για κάθε τύπο κουζίνας, μεγάλων ή μικρών διαστάσεων. Έτσι, είναι δύσκολο να κάνεις τη βέλτιστη, αλλά και πιο οικονομική δυνατή επιλογή. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να προσέξεις. Εμείς είμαστε εδώ, για να σε βοηθήσουμε να βρεις το καλύτερο πλυντήριο πιάτων για τις ανάγκες σου, πιο εύκολα και γρήγορα. Θέλεις να μάθεις τι πρέπει να προσέξεις για να αγοράσεις το σωστό πλυντήριο πιάτων;

Read More
January 01 1970
Posted By EasyOffers

Το ψυγείο είναι μια από τις πιο απαραίτητες οικοσκευές για το σπίτι και πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, έτσι ώστε να διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα και ασφαλή για την υγεία μας. Έτσι, αν χαλάσει το παλιό ψυγείο του σπιτιού, δεν υπάρχει χρόνος για να περιμένεις. Πρέπει να πάρεις καινούργιο ψυγείο, άμεσα. Όμως, ποια μάρκα ψυγείου είναι η καλύτερη; Ποια είναι τα καλύτερα ψυγεία, ανάλογα με τις ανάγκες του νοικοκυριού σου;

Δεν είναι εύκολο να επιλέξεις ψυγείο, ανάμεσα στις τόσες επιλογές που υπάρχουν. Η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς, τα νέα μοντέλα έχουν όλο και περισσότερες λειτουργίες. Πλέον, σε καμία περίπτωση δεν είναι αρκετό να επιλέξεις μόνο μάρκα ψυγείου. Τα χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου χρειάζονται προσοχή, αν θέλεις να βρεις αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι, στην πιο προσιτή τιμή. Λοιπόν, ποια είναι τα καλύτερα ψυγεία και τι πρέπει να προσέξεις, κατά την αγορά;

Read More
January 01 1970
Posted By EasyOffers

Είναι η πρώτη φορά που θέλεις να ψάξεις για καινούργιο κλιματιστικό, χάλασε το προηγούμενο ή μήπως δεν είσαι ικανοποιημένος/-η από την απόδοση του;  Συγκεντρώσαμε σε μία λίστα βασικές ερωτήσεις και απαντήσεις για την αγορά κλιματιστικού και σου τις παρουσιάζουμε σε έναν οδηγό που θα λύσειι όλες σου τις απορίες.

Read More
January 01 1970
Posted By George Kaplanis

Το πλυντήριο ρούχων είναι μια απολύτως απαραίτητη οικιακή συσκευή, χωρίς την οποία θα αναγκαζόμασταν να ξοδέψουμε πάρα πολλά χρήματα για το καθαριστήριο ρούχων ή πολύτιμο χρόνο για πλύσιμο στο χέρι. Ωστόσο, κάθε μοντέλο και κάθε μάρκα πλυντηρίου έχει και κάποιες διαφορετικές λειτουργίες. Πώς λειτουργεί το πλυντήριο ρούχων και πώς θα αξιοποιήσεις τις ικανότητές του, αν δεν έχεις το εγχειρίδιο οδηγιών; Είναι αλήθεια, πως το εγχειρίδιο οδηγιών είναι ο πλέον κατάλληλος τρόπος για να εντοπίσεις το πώς δουλεύει σωστά το πλυντήριο σου.

Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι χάθηκε ο κόσμος, αν δεν θυμάσαι πού είναι το εγχειρίδιο. Υπάρχουν κάποιες γενικές συμβουλές για όλα τα σύγχρονα πλυντήρια, χάρη στις οποίες μπορείς να “γνωρίσεις” το πλυντήριό σου. Σε κάθε περίπτωση, με το πλυντήριο πρέπει να θυμάσαι να δείχνεις υπομονή και να μην κάνεις απρόσεχτες κινήσεις. Μια βλάβη στο πλυντήριο ρούχων μπορεί να έχει αρκετά μεγάλο κόστος και μπορεί να προκληθεί, πριν καν το καταλάβεις. Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς λειτουργεί το πλυντήριο ρούχων; έχουμε συγκεντρώσει για σένα κάποιες χρήσιμες συμβουλές για να εξοικειωθείς με τη χρήση του!

Read More
January 01 1970
Posted By EasyOffers

Ο λογαριασμός του ρεύματος αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των εξόδων ενός νοικοκυριού. Στην καθημερινότητα χρησιμοποιούμε πολλές ηλεκτρικές και οικιακές συσκευές που καταναλώνουν ένα σημαντικό ποσοστό ρεύματος. Στην προσπάθεια να μειωθούν τα έξοδα για ρεύμα, σίγουρα έχεις σκεφτεί να αντικαταστήσεις τις λάμπες με πιο οικονομικές και να περιορίσεις τη χρήση μερικών οικιακών συσκευών. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές συσκευές που καίνε αρκετό ρεύμα, χωρίς να τις υποψιάζεσαι.

Αν αναρωτιέσαι ποιες ηλεκτρικές συσκευές καίνε περισσότερο ρεύμα και πώς θα εξοικονομήσεις χρήματα από το λογαριασμό του ρεύματος, βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Παρακάτω, θα βρεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις, ώστε να κινηθείς αναλόγως και να μειώσεις τα αδικαιολόγητα έξοδα!

Read More
January 01 1970
Posted By EasyOffers

Η υγρασία είναι ο κύριος παράγοντας εμφάνισης μούχλας στους τοίχους και τα κουφώματα του σπιτιού σου. Η αντιμετώπιση της λοιπόν δε γίνεται μόνο για λόγους αισθητικής, αλλά κυρίως για τη σωστή συντήρηση του σπιτιού σου. Ο αφυγραντήρας είναι  η συσκευή η οποία θα σε βοηθήσει να μειώσεις τη ποσότητα υγρασίας στον αέρα του σπιτιού σου. Με αυτό το τρόπο θα εξασφαλίσεις τη καλή υγεία της οικογένειάς σου αλλά και τη συντήρηση του σπιτιού σου. Ποιά είναι όμως η σωστή χρήση αφυγραντήρα για το δικό σου σπίτι; Παρακάτω θα βρεις τις ερωτήσεις και απαντήσεις, που θα δώσουν λύση στο πρόβλημά σου.

Read More
January 01 1970
Posted By EasyOffers

Πως κάνω εκτροπή κλήσης σε κινητό από σταθερό

Η διαδικασία της εκτροπής κλήσης από σταθερό σε κινητό είναι ίδια για όλες τις εταιρίες σταθερής τηλεφωνίας. Ο τρόπος που θα σας δείξουμε ισχύει για:

  • Εκτροπή κλήσης από σταθερό OTE σε κινητό Cosmote
  • Εκτροπή κλήσης από σταθερό OTE σε κινητό Vodafone
  • Εκτροπή κλήσης από σταθερό ΟΤΕ σε κινητό Wind
  • Εκτροπή κλήσης από σταθερό Vodafone σε κινητό Vodafone
  • Εκτροπή κλήσης από σταθερό Vodafone σε κινητό Cosmote
  • Εκτροπή κλήσης από σταθερό Vodafone σε κινητό Wind
  • Εκτροπή κλήσης από σταθερό Wind σε κινητό Vodafone
  • Εκτροπή κλήσης από σταθερό Wind σε κινητό Cosmote
  • Εκτροπή κλήσης από σταθερό Wind σε κινητό Wind
  • Εκτροπή κλήσης από σταθερό Nova σε κινητό Vodafone
  • Εκτροπή κλήσης από σταθερό Nova σε κινητό Cosmote
  • Εκτροπή κλήσης από σταθερό Nova σε κινητό Wind
Read More
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2