Ποιοί Είμαστε

EasyOffers


Το easyoffers.gr είναι ένα διαφορετικό ηλεκτρονικό κατάστημα που σου επιτρέπει να βρίσκεις κάθε μέρα προϊόντα σε απίστευτη τιμή! Κάθε μέρα, πολλά προϊόντα σε μοναδική προσφορά! Gadgets, ηλεκτρονικά, είδη σπιτιού, είδη κουζίνας, αξεσουάρ και χιλιάδες άλλες κατηγορίες προϊόντων για όλους. Επίσης στην ενότητα Shop μπορείς να βρεις χιλιάδες άλλα επώνυμα και μη προϊόντα ροής σε προσφορά και σε χαμηλές τιμές!

Παράλληλα θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε (για το δικό σου καλό!) ότι οι ποσότητες των προϊόντων στις ημερήσιες προσφορές είναι περιορισμένες.... οπότε πρέπει να προλάβεις να τα αποκτήσετε πριν αυτά εξαντληθούν!

Οι προσφορές ξεκινάνε τα μεσάνυχτα και λήγουν την ίδια μέρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα! π.χ Την Δευτέρα στις 00:00 το βράδυ ξεκινάνε οι προσφορές μας και λήγουν την ίδια μέρα π.χ Δευτέρα στις 23:59... λίγο πριν μπει η Τρίτη! Κάθε 24 ώρες λοιπόν... και νέες προσφορές!

Στο easyoffers.gr, στόχος μας είναι να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές! Τόσο φθηνά που... δεν θα το πιστεύετε! Προιόντα που είδατε στην τηλεόραση, προιόντα που είδατε σε άλλα καταστήματα με τιμές που θα τρίβετε τα μάτια σας και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό. Παράλληλα πιστεύουμε στην άρτια Εξυπηρέτηση Πελατών μιας και μας αρέσει να σας εξυπηρετούμε όπως θα θέλαμε εμείς να μας εξυπηρετούν.

To ηλεκτρονικό κατάστημα easyoffers.gr ανήκει στην εταιρεία EasyOffers που δραστηριοποιείται στo ηλεκτρονικό εμπόριο,  στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών και στην κατασκευή, λειτουργία και προώθηση online πλατφόρμων και ηλεκτρονικών καταστημάτων.


Στοιχεία Εταιρείας:
Στο EasyOffers δραστηριοποιούνται εργαζόμενοι από τον χώρο του λιανικού εμπορίου ειδών σπιτιού τα τελευταία 14 χρόνια και είναι παθιασμένα με το διαδίκτυο, το ηλεκτρονικό εμπόριο και όλων των διαφορετικών ειδών online υπηρεσιών και εφαρμογών. Τρελαίνονται για προσφορές και εκπώσεις και η τρέλα αυτή τους οδήγησε στην δημιουργία του easyoffers, ενός διαφοτερικού καταστήματος με εντυπωσιακές προσφορές.

EasyOffers

EASYBUSINESS

Τηλ: 218 218 9992

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ: 152041401000

ΑΦΜ: 801220198 

ΔΟΥ: ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ