ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για αγορές άνω 89€

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Καλέστε & ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ:  218 218 9992

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 14 ΗΜΕΡΩΝ

Δικαίωμα Επιστροφής Προϊόντων σε 14 ημέρες

-28%

Περισσοτερες Οψεις

Apple HomePod Μini Space Gray Smart Hub με Ηχείο Συμβατό με Apple HomeKit

SKU: 190199710313

Τιμή Πώλησης-Προσφοράς 117,15 €

Κανονική Τιμή: 163,00 €

Κερδίζετε 45.85 €
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Τελευταίο κομμάτι. Μην το χάσετε!

Το Apple HomePod Mini είναι ένας μικρό smart hub που κατασκευάζεται από την Apple. Παρέχει ήχο υψηλής ποιότητας και διαθέτει ενσωματωμένο βοηθό φωνής, τη Siri, που μπορεί να σας βοηθήσει με διάφορες εργασίες και να απαντήσει σε ερωτήσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το HomePod Mini για να αναπαραγάγετε μουσική από το iPhone ή το iPad σας, να ακούσετε podcasts, να ακούσετε ειδήσεις, να ελέγξετε τον καιρό, το ημερολόγιό σας, να ελέγξετε τις συσκευές HomeKit στο σπίτι σας και πολλά άλλα. To Apple HomePod Mini απευθύνεται σε χρήστες που επιθυμούν έναν μικρό και προσιτό, αλλά παράλληλα ισχυρό και ποιοτικό smart hub για το σπίτι τους.

Τιμή Πώλησης-Προσφοράς 117,15 €

Κανονική Τιμή: 163,00 €

Κερδίζετε 45.85 €

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για αγορές άνω 89€

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Καλέστε & ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ:  218 218 9992

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 14 ΗΜΕΡΩΝ

Δικαίωμα Επιστροφής Προϊόντων σε 14 ημέρες

easyservice episkeves

Λεπτομέρειες

HomePod Mini

Το έξυπνο ηχείο HomePod mini της Apple διαθέτει μικρό μέγεθος με ύψος 3,3 ίντσες. Επιπλέον, προσφέρει ήχο 360 μοιρών ώστε να ακούγεται σε κάθε γωνία του χώρου σας.

Ένα ηχείο για όλες τις δουλειές

Το HomePod mini σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας μουσικές επιλογές και όχι μόνο. Μέσω της Siri μπορείτε να χειρίζεστε διάφορες έξυπνες οικιακές συσκευές με τη χρήση της εφαρμογής HomeApp, ενώ μάλιστα αν πλησιάσει κοντά ένα iPhone αυτόματα θα δείξει η οθόνη του ότι παίζει το HomePod mini.

Όμορφος σχεδιασμός. Εύχρηστος έλεγχος.

Το HomePod mini έχει λιτό σχεδιασμό σε σχήμα μπάλας ώστε να ταιριάζει οπουδήποτε στον χώρο σας. Το σχήμα του και το υφασμάτινο πλέγμα που το περιβάλλει επιτρέπει στον ήχο να περνάει μέσα από αυτό. Ακόμα, η επιφάνεια αφής με οπίσθιο φωτισμό στο πάνω μέρος του σας δίνει τη δυνατότητα να το ελέγξετε.

Δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο ηχοσύστημα

Εάν τοποθετήσετε περισσότερα ηχεία HomePod mini στον χώρο σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο ηχοσύστημα. Ζητήστε από τη Siri να παίξει ένα τραγούδι παντού ή ένα διαφορετικό τραγούδι σε κάθε δωμάτιο..

Μουσική κάθε στιγμή

Εάν ακούτε μουσική ή ένα podcast και πρέπει να συνεχίσετε, μπορείτε να το κάνετε στο iPhone σας χωρίς να χάσετε τον ρυθμό σας, απλά φέρνοντας το iPhone σας κοντά στο HomePod mini.

Ένα ενιαίο οικοσύστημα

Το HomePod mini λειτουργεί και με τις υπόλοιπες συσκευές Apple. Λάβετε μια εισερχόμενη κλήση από το iPhone σας, ακούστε μουσική στο Mac σας ή ανεβάστε τον ήχο στην Apple TV σας.

Έξυπνη βοηθός Siri

Η Siri είναι η έξυπνη βοηθός που κάνει το HomePod mini το κέντρο των δραστηριοτήτων της οικογένειάς σας στον χώρο σας. Αν χρειάζεστε απλά να ενημερωθείτε για τις καθημερινές δραστηριότητες ή θέλετε να ελέγξετε τις έξυπνες συσκευές σας ή απλά θέλετε να ακούσετε το αγαπημένο σας τραγούδι - απλώς ρωτήστε τη Siri.

Τι είναι όμως το Smart Hub;

To Smart Hub είναι μια συσκευή που χρησιμεύει ως κεντρικό σημείο ελέγχου για τις έξυπνες οικιακές σας συσκευές. Συνήθως συνδέεται στο διαδίκτυο και χρησιμοποιεί ασύρματα πρωτόκολλα επικοινωνίας, όπως Wi-Fi, Bluetooth και Zigbee, για να επικοινωνεί με άλλες έξυπνες συσκευές, όπως έξυπνα φώτα, θερμοστάτες, κάμερες ασφαλείας και άλλα.

Το smart hub μπορεί να ελεγχθεί μέσω μιας εφαρμογής smartphone, μιας διεπαφής web ή ακόμη και μέσω φωνητικών εντολών με τη χρήση ενός εικονικού βοηθού όπως η Amazon Alexa ή ο Google Assistant. Mπορεί επίσης να αυτοματοποιήσει ενέργειες με βάση τις προτιμήσεις του χρήστη, όπως το να ανάβει τα φώτα όταν κάποιος μπαίνει σε ένα δωμάτιο ή να ρυθμίζει τον θερμοστάτη ανάλογα με την ώρα της ημέρας.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του είναι ότι επιτρέπει τον ευκολότερο έλεγχο και την αυτοματοποίηση πολλαπλών συσκευών από ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας.

Συνολικά, ένας Smart Hub μπορεί να βοηθήσει στην απλοποίηση της διαχείρισης ενός “έξυπνου σπιτιού” και να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη.

Πώς με βοηθάει στο να κάνω το σπίτι μου πιο “έξυπνο”;

  • Έλεγχος από απόσταση: Με το smart hub, μπορείτε να ελέγχετε το smart home σας από απόσταση, χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε το σπίτι σας ακόμα και όταν δεν είστε εκεί.

  • Εξοικονόμηση ενέργειας: Το smart hub μπορεί να συντονίζει τις συσκευές σας και να βοηθήσει στην εξοικονόμηση ενέργειας. Για παράδειγμα, μπορεί να ελέγχει τις έξυπνες λάμπες σας και να τις κλείνει αυτόματα όταν δεν χρειάζονται.

  • Αυτοματισμός: Ο αυτοματισμός είναι ένας σημαντικός παράγοντας στη λειτουργία ενός smart home και οι smart hub συσκευές συμβάλλουν σημαντικά στη δημιουργία αυτοματισμών. Μπορεί να περιλαμβάνει τη δημιουργία αυτόματων κανόνων για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση συσκευών, τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σπιτιού, τη ρύθμιση του φωτισμού και πολλά άλλα. Ο αυτοματισμός σας βοηθάει να εξοικονομήσετε χρόνο, να μειώσετε το κόστος της ενέργειας και να διευκολύνετε τη ζωή σας. Ένα smart hub μπορεί να διευκολύνει τη δημιουργία αυτοματισμών στο smart home σας, καθώς λειτουργεί ως κεντρικός ελεγκτής για τις διάφορες συσκευές σας. Μπορεί να συνδέσει τις συσκευές σας και να συντονίσει τις λειτουργίες τους, χρησιμοποιώντας ενσωματωμένους αισθητήρες και άλλες τεχνολογίες. Μπορεί επίσης να συνεργαστεί με άλλα smart home συστήματα, όπως η έξυπνη κλειδαριά ή η έξυπνη κάμερα.

Πλεονεκτήματα ενός Smart Hub

Ένα smart hub είναι μια συσκευή που συνδέει πολλαπλές έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας και σας επιτρέπει να τις ελέγχετε από μια κεντρική τοποθεσία. Μερικά από τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

  • Ευκολία: Μπορείτε να ελέγχετε πολλές έξυπνες συσκευές από ένα κεντρικό σημείο, όπως ένα smartphone ή ένα tablet, κάνοντας τη ζωή σας πιο εύκολη.
  • Εξοικονόμηση χρόνου: Μπορείτε να ελέγχετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα και να προγραμματίσετε διάφορες ενέργειες, όπως αυτόματος έλεγχος της θερμοκρασίας στο σπίτι σας, επιτρέποντας σας να εξοικονομείτε χρόνο.
  • Αύξηση της ασφάλειας: Με το smart hub μπορείτε να ελέγχετε τις κάμερες ασφαλείας και τις συσκευές συναγερμού σας, επιτρέποντάς σας να αυξάνετε την ασφάλεια του σπιτιού σας.
  • Εξοικονόμηση χρημάτων: Με τη δυνατότητα ελέγχου του φωτισμού και των θερμοστάτεων από απόσταση, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο λογαριασμό σας.

Τι πρέπει να προσέξω πριν την αγορά ενός Smart Hub;

  • Συμβατότητα: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε είναι συμβατό με τις συσκευές που έχετε στο σπίτι σας. Ελέγξτε τις προδιαγραφές του smart hub και βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζει τις συσκευές σας.

  • Πλατφόρμα: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub υποστηρίζει την πλατφόρμα λογισμικού που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε. Ορισμένα smart hubs χρησιμοποιούν διαφορετικές πλατφόρμες, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή πλατφόρμα για το smart hub που θέλετε να αγοράσετε.

  • Ασφάλεια: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε έχει καλές πρακτικές ασφαλείας και έχει ενημερωθεί για τις πιο πρόσφατες απειλές ασφαλείας. Τα smart hubs είναι συνδεδεμένα με το διαδίκτυο και μπορούν να αποτελέσουν στόχο για κακόβουλους επιτιθέμενους.

  • Δυνατότητες: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε έχει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε.

Συνδεσιμότητα με Bluetooth, Wi-Fi και Τhread

  • Bluetooth: Συνδέεται με έξυπνες συσκευές μέσω Bluetooth και έχει εύρος 10 μέτρα περίπου.
  • Wi-Fi: Συνδέεται με έξυπνες συσκευές μέσω δικτύου Wi-Fi. Υποστηρίζεται από smartphone.
  • Thread: Ένα ασύρματο πρωτόκολλο που αναπτύχθηκε από μια ομάδα εταιρειών, σχεδιασμένο για να επιτρέπει στις συσκευές πρωτοκόλλου του να επικοινωνούν ακόμη και όταν το δίκτυο WiFi είναι ασθενές.

Συμβατότητα με άλλες συσκευές Apple

To Smart Hub είναι συμβατό με τις ακόλουθες συσκευές Apple.

Με μια ματιά

  • Σύνδεση: 802.11n Wi-Fi, Bluetooth 5.0, Thread
  • Συμβατό με Apple HomeKit
  • Αριθμός ηχείων: 1
  • Χωρίς ενσωματωμένη κάμερα
  • Διαθέτει μικρόφωνο
  • Θερμοκρασία λειτουργίας: 0° μέχρι 35° C

Μέγεθος και βάρος

Το Apple HomePod ζυγίζει μόλις 345 γραμμάρια και οι διαστάσεις του είναι 97.9 x 84.3 χιλ.

Skroutz tips

  • Σύμφωνα με τις απόψεις χρηστών, η Siri ακούει τα πάντα χωρίς να φωνάξεις ακόμα και απο άλλο δωμάτιο. Συγκεκριμένα, μερικοί χρήστες αναφέρουν πως ενθουσιάστηκαν με το πόσο καλά σε ακούει, αφού σε καταλαβαίνει ακόμα και αν της μιλήσεις ψιθυριστά.
  • Η αλληλεπίδραση του με άλλες συσκευές όπως με iPhone για παράδειγμα είναι εξαιρετική. Αν το τηλεφωνο σου βρίσκεται κοντά στο hub σε ρωτάει αν θες να μεταφερθεί η κλήση. Ακόμα, αν χτυπήσεις απαλά το κινητό σου όσο παίζει μουσική, αυτή μεταφέρεται στο ηχείο κ.ο.κ.
  • Δεν διαθέτει μπαταρία, αλλά συνδέεται με ρεύμα.
  • Αρκετά καλός ήχος.
  • Βολικό μέγεθος (μικρό, χωράει παντού).
Χαρακτηριστικά
KitΌχι
Αριθμός Ηχείων1
ΜικρόφωνοΝαι
Ενσωματωμένη ΚάμεραΌχι
ΟθόνηΌχι
ΧρώμαΜαύρο
Smart Ιδιότητες
Smart ΟικοσύστημαApple HomeKit
ΣυνδεσιμότηταBluetooth, Thread, Wi-Fi

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Χρώμα -
SKU-Κωδικός Προϊόν 190199710313
EAN-Barcode 190199710313
Βάρος (Kg) 1.0000
Χώρα Κατασκευαστή Όχι
Προτιμάτε Συχνά - Υψηλή Αξιολόγηση Όχι
Κορυφαίο Σε Πωλήσεις ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΛΕΣΕ ΤΩΡΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΜΕΣΑ !
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 218 218 9992
Κατασκευαστής Apple
Διαθεσιμότητα Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
24 Μήνες Εγγύηση Ναι
Τιμή Πώλησης 117,15 €
Τιμή Πώλησης-Προσφοράς 117,15 €
MPN 190199710313

Αξιολογήσεις Πελατών

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση

Αξιολογείτε: Apple HomePod Μini Space Gray Smart Hub με Ηχείο Συμβατό με Apple HomeKit

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.

Apple HomePod Μini Space Gray Smart Hub με Ηχείο Συμβατό με Apple HomeKit

EUR

117,15 €

0

Close