Δεν έχετε είδη στο καλάθι αγορών σας.
7 λάθη στο καθάρισμα που χαλάνε τη γεύση των φαγητών σας!
EasyOffers
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 2:37:51 μ.μ. Europe/Athens
Ποια είναι τα πιο συχνά λάθη στο καθάρισμα;
Ιδού, λοιπόν, τα συχνά λάθη στο καθάρισμα που κάνουμε και πώς να μη τα επαναλάβουμε!
1. Πάντα να καθαρίζετε καλά την καφετιέρα/μύλο.
Αν δε το κάνετε, τότε τα υπολείμματα θα χαλάσουν τη γεύση του καφέ της επόμενης ημέρας…
2. Πάντα να καθαρίζετε τη σχάρα της ψησταριάς.
Εννοείται πως το ψημένο κρέας «μένει» πάνω στη σχάρα και χαλά τη γεύση του επόμενου ψησίματος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τσαλακωμένο αλουμινόχαρτο για το τρίψιμο.
3. Μη βάζετε τα τηγάνια στο πλυντήριο πιάτων.
Εκτός αν αναφέρεται από τον κατασκευαστή τους, αλλιώς θα χαλάσετε την αντικολλητική τους επιφάνεια.
4. Μη χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά πιάτων με ισχυρό άρωμα.
Το, βιομηχανικά δημιουργημένο, άρωμα μπορεί να μείνει στα πιάτα και τα ποτήρια και να χαλάσει τη γεύση του φαγητού σας. Και εννοείται πως δε πρέπει να χρησιμοποιείτε υπερβολική ποσότητα απορρυπαντικού, η οποία θα βρεθεί μετά πάνω στα σκεύη σας!
5. Πάντα να καθαρίζετε το φούρνο.
Τα φαγητά που στάζουν μέσα στο φούρνο θα ελευθερώσουν οσμές την επόμενη φορά που θα ψήσετε κάτι σε αυτόν!
6. Πάντα να πλένετε τα ταπεράκια σας άμεσα.
Ξέρουμε, είναι βαρετή διαδικασία, αλλά αν αφήσετε αποφάγια στο τάπερ, τότε αυτό θα μυρίζει, όσο και να το πλένετε την επόμενη μέρα!
7. Να ξεπλένετε καλά μετά το καθάρισμα.
Είτε χρησιμοποιείτε ξύδι, είτε… χλωρίνη στο καθάρισμα των σκευών, των συσκευών και της κουζίνας, πάντα να ξεπλένετε με μπόλικο νερό!
You must be logged in to post a comment.
click here to log in